Producenten

Producenten

Snitgrønt

Peter Heins Ifri-Gemüse er et familiedrevet firma, der kan dateres helt tilbage til år 1897, hvor John Heins solgte frugt og grønt og endog dåsevarer. Op igennem 1900 tallet førte Harry Heins firmaet videre og var op til 70’erne Nordtysklands største producent af kål og rødbeder på dåse. Siden slutningen af 1980’erne har Peter Heins Ifri-Gemüse eksisteret i den form, som vi kender i dag med fjerde generation ved roret. Nemlig med frisksnittede grønsager og skåret frugt i et væld af varianter og variationer.

 

Peter Heins har kunder indenfor industri, engros-og institutionelle køkkener, cateringvirksomheder, hoteller og catering. Professionalisme og know-how igennem årtier er vores garanti for kvalitet og fleksibilitet som kunderne værdsætter. Her kan kunder få deres ønsker opfyldt, om man er stor eller lille. Uanset om det drejer sig om specielle variationer eller store mængder.

Heins er certificeret under de strenge HACCP og TÜV krav i henhold til IFS Food version 5 og også det økologiske certifikat (kodenummer kontrolmyndighed EN-ECO-005). Hjemmeside: http://www.peterheins.de/